Een uitvaart naar uw wensen, voor ieder budget

Ik bied met Embrasse Uitvaartzorg een uitvaart voor ieder budget. Van een traditioneel afscheid in klein gezelschap tot een uitvaart met live muziek, een foto- of videograaf en luxe vervoer, de wensen van de overledene en nabestaanden zijn leidend. De kosten van een uitvaart kunnen snel oplopen. Vooraf krijgt u van mij een kostenbegroting, om verrassingen achteraf te voorkomen. Met iedere uitvaartverzekering kunt u bij mij terecht.
Embrasse Uitvaartzorg is aangesloten bij Eerlijke Uitvaarten. Dit betekent dat ik werk met een vast aannametarief en dat alle overige producten en diensten die worden ingekocht zonder winstopslag worden doorberekend. Klik hier voor meer informatie over deze werkwijze.
Neem gerust contact op voor het opstellen van een vrijblijvende kostenbegroting.

Meer informatie

Gemiddelde kosten van een uitvaart

Hoe uitgebreider een uitvaart is, hoe hoger de kosten hiervoor zijn. Daarom is het lastig te benoemen wat een uitvaart precies kost. Met het maken van diverse ‘standaard’ keuzes komt u al snel rond de €3000,- voor een uitvaart.

Als u een uitvaartverzekering heeft, kunt u zelf kiezen door wie u de uitvaart wilt laten begeleiden. De verzekeraar zal altijd een bedrag uitkeren, afhankelijk van de polis die is afgesloten. Zo laat u uw dierbaren niet met onverwachte kosten achter.

Met mijn transparante werkwijze als trots lid van het platform Eerlijke Uitvaarten informeer u ik u vooraf over de kosten voor ieder onderdeel van de uitvaart. Op basis daarvan kunnen de juiste keuzes gemaakt worden passend bij ieder budget.

Prijs aanvragen

Dag & nacht bereikbaar voor een melding van overlijden

0174 25 74 74