Een uitvaart naar uw wensen, voor ieder budget

Ik bied met Embrasse Uitvaartzorg een uitvaart voor ieder budget. Van een intiem afscheid in klein gezelschap tot een grote uitvaart met live muziek, een foto- of videograaf en luxe vervoer, de wensen van de overledene en nabestaanden zijn leidend. Vooraf krijgt u van mij altijd een kostenbegroting om verrassingen achteraf te voorkomen. Met iedere uitvaartverzekering kunt u bij mij terecht.
Neem gerust contact op voor het opstellen van een vrijblijvende kostenbegroting.

Meer informatie

Gemiddelde kosten van een uitvaart

Hoe uitgebreider een uitvaart is, hoe hoger de kosten hiervoor zijn. Daarom is het lastig te benoemen wat een uitvaart precies kost. Met het maken van diverse ‘standaard’ keuzes komt u al snel rond de € 5000,- voor een uitvaart.

Als u een uitvaartverzekering heeft, kunt u zelf kiezen door wie u de uitvaart wilt laten verzorgen. De verzekeraar zal altijd een bedrag uitkeren, afhankelijk van de polis die is afgesloten. Zo laat u uw dierbaren niet met onverwachte kosten achter.

Met mijn transparante werkwijze informeer u ik u vooraf over de kosten voor ieder onderdeel van de uitvaart. Op basis daarvan kunnen de juiste keuzes gemaakt worden zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

Prijs aanvragen

Dag & nacht bereikbaar voor een melding van overlijden

0174 25 74 74