Natascha van Zeijl

E-mail
0174-25 74 74

Natascha van Zeijl

E-mail
0174-25 74 74

Over mij

Mijn naam is Natascha van Zeijl en ik ben de eigenaresse van Embrasse Uitvaartzorg. Ik beschouw het als een voorrecht om tijdens een verdrietige periode rondom een overlijden een stuk mee te ‘wandelen’ met de nabestaanden. Dit doe ik met aandacht voor zorg en kwaliteit.

In een aantal dagen een uitvaart regelen, dat is iets waar ik een goed gevoel van krijg. Door het laatste afscheid met oog voor detail zo persoonlijk mogelijk te maken, probeer ik een dierbare herinnering te creëren voor families. Door mijn werkervaring in de uitvaartbranche weet ik wat de mogelijkheden zijn, ik voorzie u graag van passend advies op het moment dat dit nodig is.

Een dierbare herinnering

Ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal. Een begrafenis of crematie moet passen bij de overledene, zodat dit de nabestaanden troost biedt bij het verwerken van het verlies van hun dierbare. Samen creëren we een persoonlijke en unieke uitvaart.
Ik vind het fijn om families bij te staan in het nemen van beslissingen op kwetsbare momenten. Daarnaast is het voor mij belangrijk om een persoonlijk afscheid neer te zetten met respect voor de overledene. Tijdens de periode voor en gedurende de uitvaart houd de familie de regie in handen. Ik voer deze wensen uit en hou tradities en geloofsovertuiging in ere.
Wat ik altijd erg bijzonder vind, is om kinderen te betrekken bij het afscheid nemen. Ik zal dan ook, binnen de grenzen van wat het kind aan kan, diverse mogelijkheden bieden qua rol tijdens de uitvaart of aanloop daar naartoe. Juist omdat het erg fijn is voor kinderen dat ze merken dat hun gevoel erkend wordt en er mag zijn.

Samenwerking met Sjef Noordermeer

Nadat Sjef Noordermeer jarenlang zelfstandig actief is geweest in de uitvaartbranche onder de naam Noordermeer Uitvaartzorg, ben ik in maart 2018 een samenwerking met hem gestart, onder de noemer Embrasse Uitvaartzorg. In die tijd heb ik veel geleerd van Sjef en samen hebben we vele families mogen bijstaan. Per 1 september 2020 draagt Sjef Embrasse geheel aan mij over, maar achter de schermen kan ik altijd nog op hem rekenen indien dit nodig is.

Dag & nacht bereikbaar voor een melding van overlijden

0174-25 74 74

Dag & nacht bereikbaar voor een melding van overlijden

0174-25 74 74