Uitvaart vooraf regelen

Veel mensen vinden het moeilijk om over het einde van het leven na te denken, wat natuurlijk begrijpelijk is. Iedereen krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Bij een lang ziekbed vinden sommigen rust in het op papier zetten van hun uitvaartwensen. Anderen laten dit liever aan hun nabestaanden over zodra het moment daar is en willen genieten van de tijd die ze nog rest. Embrasse Uitvaartzorg staat een ieder graag bij tijdens het voorbereiden van een uitvaart, als alles al op papier staat of als dit nog van A tot Z uitgedacht moet worden.
Bij het plotseling wegvallen van een dierbare kan het de nabestaanden rust geven als er een aantal wensen zijn vastgelegd voor de uitvaart. In korte tijd worden er veel beslissingen genomen, het is fijn als hier bij leven al eens over gesproken is.

Voorbespreking uitvaart

Indien er, door bijvoorbeeld ziekte, bekend is dat u binnenkort komt te overlijden, kan het prettig zijn om hier met een uitvaartverzorgster eens over te praten. Ik vertel u graag meer over het uitvaarttraject en het brede scala aan mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op mijn kantoor, nemen we de tijd om uw wensen door te nemen en overzichtelijk te noteren.
Aan de hand hiervan kan een vrijblijvend kostenoverzicht opgesteld worden indien u dit prettig vindt. Zo wordt enigszins duidelijk waar u op kunt rekenen en zijn er geen onaangename verrassingen achteraf.
Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij op.

E-mail

Wat kan ik vooraf zelf voor mijn uitvaart regelen?

Er zijn een aantal zaken waar u bij leven zelf aan kunt denken, zoals het opstellen van een testament of het afsluiten van een uitvaartverzekering.
In een testament wordt de verdeling van de erfenis of de voogdij van eventuele (jonge) kinderen vastgelegd. Ook kan hierin een executeur benoemd worden die uw belangen behartigd indien u dit zelf niet meer kunt.

Een uitvaartverzekering afsluiten is voor iedereen absoluut het overwegen waard. Vanaf de eerste premiebetaling bent u verzekerd voor het gehele bedrag. Hierdoor weet u zeker dat de nabestaanden niet achterblijven met financiële lasten naast het verdriet om het afscheid. Embrasse Uitvaartzorg staat voor u klaar, met of zonder uitvaartverzekering, ongeacht bij welke maatschappij dit is afgesloten.

Uw wensen vastleggen?

Het kan prettig zijn om de regie in handen te nemen en uw uitvaartwensen op papier te zetten. Indien u het prettig vindt om dit zelf te doen, zonder een afspraak met een uitvaartverzorgster, dan kan dit in het ‘Laatste Wensen’ boekje van Embrasse Uitvaartzorg. Vraag dit GRATIS aan om uw uitvaartwensen in vast te leggen en bewaar dit bij uw belangrijke documenten op een plek waar uw nabestaanden dit kunnen vinden.

Ik ontvang graag een GRATIS ‘Laatste Wensen’ boekje