[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”80″ margin_bottom=”0″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

Noordermeer Uitvaartverzorging breidt uit en wordt

Embrasse uitvaartzorg

Natascha van Zeijl-Vis is in januari 2017 begonnen met haar opleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander in Zwolle, een landelijke toonaangevende opleiding, die zij in december jl. met succes heeft afgerond. Sjef Noordermeer was al geen onbekende in haar familie en met de vele goede ervaringen die zij met hem en zijn bedrijf heeft, is ze het gesprek aangegaan.
Ruim 26 jaar geleden is Natascha haar loopbaan begonnen bij de Rabobank. Natascha kan zich dankzij de vele jaren van ervaring die Sjef Noordermeer in het vak heeft verder ontwikkelen. Daarnaast vult zij het bedrijf aan met haar eigen nieuwe inzichten, een frisse kijk en ervaringen die zij met zich meebrengt.

Kortom, Natascha en Sjef hebben besloten de samenwerking voort te zetten en met de nieuwe naam Embrasse Uitvaartzorg een nieuwe impuls te geven aan het bedrijf. De naam embrasse is een vertaling uit het Frans en betekent o.a. omarming. In de verdrietige periode na het overlijden van uw dierbare kan u zich omarmt weten door Sjef Noordermeer en Natascha van Zeijl-Vis van Embrasse Uitvaartzorg.

Wilt u meer informatie, bel dan gerust naar 0174-257474.

[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”https://embrasseuitvaart.nl/wp-content/uploads/Boom-alleen.jpg” background_repeat=”no-repeat” background_position=”center bottom” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”35″ margin_top=”40″ margin_bottom=”30″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]
Wij willen een rustpunt zijn voor nabestaanden.
Wij hechten aan kwaliteit, aandacht en zorg.
Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de branche.
Wij geven ruimte aan specifieke wensen en houden daarbij oog voor prijs en budget.
Dit alles met respect voor de overledene en de nabestaanden.

 

[/one_full]