5 reacties geplaatst voor Jos Looije – van Dee

 1. H M le Mair schreef:

  Marco gecondoleerd met het verlies van je moeder wens jou heel veel sterkte en kracht toe ook voor de rest van de familie.

  Lenie le Mair

 2. Familie Zeeman schreef:

  Marco, Gecondoleerd met het verlies van je Moeder en de rest van de familie met Schoonmoeder en Oma. Wij herinneren Jos als een hartelijk mens ! Vroeger veel contact gehad tussen mijn oma, ouders en Jos en dan met name, met mijn vader Hans Zeeman op het parkeerterrein van de camping in Monster, waar hij kwam helpen in de zomermaanden. Mijn moeder zag Jos jaren later nog eens op de markt in Monster en weer was zij erg geïnteresseerd hoe het met ons ging met haar lieve lach. Een bijzondere mooie, lieve en hartelijke vrouw is heengegaan. Heel veel sterkte voor de hele familie. Sacha van Dijk-Zeeman.

 3. Elly van straalen schreef:

  Beste familie.
  Gecondoleerd met het verlies van je moeder, schoonmoeder en trotse oma.
  Jos was al jaren mijn bingo maatje, we zaten altijd naast elkaar , vaak zo te kletsen dat we nummers vergaten aan te stippen of de bingo aan ons voorbij lieten gaan. Jeetje wat kon Jos dan mopperen, zo gelachen altijd.
  Ook serieus gepraat over van alles en nog wat, hoe trots ze was op Marco en hoe hij het het allemaal maar deed.
  Verdriet over Maart en over haar eigen ziekte. Ze was voor zich zelf een harde vrouw, wilde niet laten merken hoeveel pijn ze had en hoe bang ze was.
  Jos was ook altijd erg begaan met Nancy één van mijn dochters, vroeg altijd naar haar, zolief.
  Bij deze ook gecondoleerd van mijn moeder, Pia Luckerhoff.
  Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van Jos.
  Ik ga haar missen .
  Met lieve groeten van, Elly van Straalen

 4. Fam. F. Kerstiens schreef:

  Hiermede nogmaals gecondoleerd, Marco, familie en vrienden, met het verlies van jouw moeder. Een mooi mens met een herkenbaar duidelijk stemgeluid. Ik heb niet veel momenten met haar doorgemaakt, maar de momenten die er waren, lieten zich kenmerken door positiviteit, humor en ‘recht voor z’n raap’. Ze zal in haar directe omgeving gemist worden.

  Sterkte de komende tijd.

  Gr,

  Fedor Kerstiens (+Kim, Stan en Fabienne)

 5. Joyce Bot schreef:

  Beste familie,

  Heel veel sterkte met het verlies van jullie (schoon) moeder en oma. Ik vond haar altijd heel gezellig als ze bakkies kwam doen bij mijn oma en moeder vroeger. En kwam niet aan Marcootje want dan werd ze dol!

  Koester de mooie herinneringen❤️

  Groetjes,
  Joyce Bot

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *