4 reacties geplaatst voor Jaapje Hoogerbrugge

 1. Thea Bosmam schreef:

  Eindelijk gelukt.
  Het laatste gesprek met mijn lieve Jaapje .Het was mijn beurt om te bellen .Met Japie!!!zei ze als altijd ,hallo Jaapje met met mij Thea ,hallo Thea hoe is het ,hier alles ok Jaapje en wat fijn om je stem weer te horen ,ja natuurlijk zei ze ik ben er weer en voel me een stuk beter ,o gelukkig zei ik want ik kan je nog niet missen hoor ,Jaap jegens me heel lief dat weet je he ,ja zei ze maar jij mij ook ,ik,ei Jaapje hoe komt het toch dat je altijd zo lief zo positief en altijd goed ge.utst bent ik ken mensen die altijd ontevreden zijn eigen zeurpieten en jij bent altijd zo positief Jaapje antwoorden zo krachtig JE .MOET JE AANPASSEN .ik moest lachen dat er zulke krachtige woorden uit de mond kwamen van een lief eenvoudig vrouwtje ,want lief en eenvoudig dat was Jaapje een heerlijk mens waar ik heelveel van geleerd heb ,,eg je Eenvoud zeg je Jaapje Lieve eenvoudige Jaapje een iel vrouwtje met een groot hart die altijd vroeg ,,hoe is het met de hondjes,,ik ga je heel erg missen ,maar je zit in mijn hart samen met de lessen wat eenvoud inhoud .liefs Thea

 2. Leo en Trudie van der Kruk schreef:

  Beste Familie,

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder schoonmoeder en oma. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe voor nu en de komende tijd!!

  Leo en Trudie van der Kruk

 3. Arie en Joke Hoogerbrugge schreef:

  Beste familie, hierbij willen wij u allen condoleren met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Door omstandigheden kunnen wij helaas niet bij de afscheidsceremonie van onze zus en schoonzus aanwezig zijn. Wij wensen iedereen veel sterkte en kracht toe.
  Arie en Joke Hoogerbrugge

 4. Wim en Tineke van Baalen schreef:

  Lieve fam gecondoleerd met het verlies van jullie moeder schoonmoeder en oma groetjes van Wim en Tineke van Baalen

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *