Nazorg

Na het overlijden van uw dierbare en tijdens de periode voor de uitvaart leeft u waarschijnlijk in een roes. Er moet zoveel geregeld worden in korte tijd, waardoor u nog geen tijd heeft om stil te staan bij het gemis. Na de uitvaart begint de verwerking eigenlijk pas echt. Er is geen goed of fout, iedereen verwerkt een overlijden op z’n eigen manier.

Ook na de uitvaart sta ik voor u klaar

Na de uitvaart zijn er nog een aantal zaken die geregeld moeten worden, zoals de bankzaken, verzekeringen en het opzeggen van abonnementen. Ook voor het plaatsen van een bedankje in de krant of het versturen van dankkaartjes kunt u bij mij terecht.

Indien u het fijn vindt om na de uitvaart nog eens contact te hebben, dan kunt u op Embrasse rekenen. Het kan fijn zijn om nog eens na te praten over de uitvaart met mij als uitvaartverzorgster, omdat ik vanaf het eerste moment hierbij betrokken ben geweest.

De een pakt het leven sneller weer op dan de ander. Neem na de uitvaart de tijd voor de verwerking en praat over het overlijden als u dat prettig vindt. Iedere familie ontvangt van mij een Nazorg-boekje met wat fijne tips en handvaten voor het verwerken van een verlies.

Professionele hulp

Indien u merkt dat het verdriet na langere tijd uw dagelijkse functioneren blijft belemmeren en u geen blijdschap meer kunt vinden in kleine dingen, dan is het wellicht fijn om hier met een deskundig iemand over te praten. Schroom niet om contact met uw huisarts op te nemen. Ook kunt u contact opnemen met mij, ik kan u in contact brengen met ervaren rouwtherapeuten.

Dag & nacht bereikbaar voor een melding van overlijden

0174-25 74 74