Ervaringen

Embrasse uitvaartzorg

E-mail
0174-25 74 74

Ervaringen

Embrasse uitvaartzorg

E-mail
0174-25 74 74

“We hebben het contact met de uitvaartverzorgster, Natascha van Zeijl, heel fijn en duidelijk ervaren. Het had niet mooier kunnen gaan zoals het gelopen is. De locatie was top, de sfeer, hoe het geregeld was en de begeleiding. We kijken er mooi op terug. We zullen Embrasse Uitvaartzorg bij anderen aanbevelen als warm en professioneel.


ANONIEM

“Wij kijken terug op een mooi afscheid ondanks de huidige maatregelen/beperkingen tijdens corona. Het contact met de uitvaartverzorgster, Natascha van Zeijl hebben wij zeer prettig ervaren. Natascha ontzorgt de nabestaanden van het begin tot het einde. We zullen zeker Embrasse Uitvaartzorg bij anderen aanbevelen


ANONIEM

“De vriendelijkheid en rust die Natascha met zich meebrengt is heel fijn geweest in de tijd rondom het overlijden van onze moeder en oma. We hebben door haar inzet een prachtig afscheid kunnen realiseren.


Familie Grootscholten

“Eerlijk en warm. Wat een fijne combinatie. We kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart. Bedankt!


Familie van Uffelen

“Natascha kan goed luisteren, ze heeft overal aan gedacht en bracht zo al onze wensen in de praktijk bij de uitvaart. Alles was heel goed geregeld.


Familie Zwinkels

“In deze rare tijd, waarin enkel een klein afscheid mogelijk was, was het heel fijn dat Natascha zo goed met ons meedacht. Ze had suggesties die wij zelf niet hadden kunnen bedenken en ook oog voor detail. Ook de jongste leden van onze familie werden door Natascha betrokken bij het afscheid. Wij hebben dit als heel fijn ervaren.


Familie De Jong