Ervaringen

Embrasse uitvaartzorg

E-mail
0174-25 74 74

Ervaringen

Embrasse uitvaartzorg

E-mail
0174-25 74 74

Wat anderen over Embrasse Uitvaartzorg zeggen

Kwaliteit en zorg staan hoog in het vaandel bij Embrasse en het continueren en verbeteren van deze kwaliteit en zorg vindt Natascha heel belangrijk. Door uw ervaring en feedback kan de zorg van Embrasse in toekomst nóg beter worden. Wilt u ook Embrasse Uitvaartzorg beoordelen? Dit kan via het reviewdocument.

“Eerlijk en warm. Wat een fijne combinatie. We kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart. Bedankt!


Familie van Uffelen

“Natascha kan goed luisteren, ze heeft overal aan gedacht en bracht zo al onze wensen in de praktijk bij de uitvaart. Alles was heel goed geregeld.


Familie Zwinkels

“In deze rare tijd, waarin enkel een klein afscheid mogelijk was, was het heel fijn dat Natascha zo goed met ons meedacht. Ze had suggesties die wij zelf niet hadden kunnen bedenken en ook oog voor detail. Ook de jongste leden van onze familie werden door Natascha betrokken bij het afscheid. Wij hebben dit als heel fijn ervaren.


Familie De Jong

“Wij hebben het contact met Natascha als zeer prettig ervaren. Ze had goed door dat wij zaken zelf regelden maar op de momenten dat het nodig was stond ze direct voor ons klaar. Het condoleren in de kerk was met de nodige corona maatregelen niet koud en kil. Natascha dacht hierbij goed met ons mee. Wij zouden Embrasse Uitvaartzorg zeker aanbevelen want de verzorging rond onze vaders uitvaart was goed geregeld. Een minpuntje was een verkeerde tijdsinschatting tussen de kerk en de aankomst bij het crematorium. Hierdoor moest alles te gehaast en dat was niet prettig, zeker niet voor mijn moeder. Een pluspunt is dat Natascha een mooie kerstkaart met kaarsje naar mijn moeder heeft gestuurd. Dat werd zeer gewaardeerd.


Anoniem

“Ik heb het contact met de uitvaartverzorgster van Embrasse, Natascha van Zeijl ervaren als persoonlijk, meedenkend en zorgzaam. Natascha heeft veel zorg gestoken aan de PowerPoint die tijdens de uitvaart te zien was. Ik zal zeker Embrasse Uitvaartzorg bij anderen aanbevelen.


Clemens Berendse

“De kennismaking met Natascha hebben wij als zeer positief ervaren. Tijdens het eerste gesprek stelde zij zich rustig op en behandelde zij iedereen met veel respect. Daarbij werd voor alles goed de tijd genomen en we hadden allemaal het gevoel te maken te hebben met een persoon die dit bijzondere werk met zeer veel zorg uitvoert. In de loop van de dagen werd dit gevoel steeds sterker. De uitvaart hebben wij als heel speciaal en bijzonder mooi ervaren. Vanaf het moment dat we hier vorm aan gingen geven zorgde Natascha er steeds voor dat de de losse puzzelstukjes van wensen die wij hadden samen kwamen tot een uiterst mooie dienst. We zullen Embrasse Uitvaartzorg bij anderen aanbevelen. Dit omdat we een connectie voelden met Natascha en we zijn van mening dat het heel belangrijk is dat er een professioneel iemand is in die moeilijke tijd. Iemand die de tijd neemt om te luisteren naar de wensen en daar ook iets mee doet.


Inge van Gaalen

Als het dan zover is… moet je iemand toelaten om zaken te regelen.. Er kwam een vrouw die onze karakters, wensen en emoties kon samenstellen tot iets moois. Met charme. Dankjewel Natascha.”


Anoniem