Eerlijke uitvaarten

E-mail
0174-25 74 74

Eerlijke uitvaarten

E-mail
0174-25 74 74

Een passend afscheid voor een eerlijke prijs

Als eerste Westlandse uitvaartonderneming ontvangt Embrasse Uitvaartzorg het predicaat Eerlijke Uitvaarten; het landelijke platform waar alle eerlijke uitvaartondernemers bij zijn aangesloten.

Eerlijke uitvaart

Als uitvaartondernemer heb ik één simpel en helder doel. Ik wil graag de beste zorg bieden tegen een eerlijke prijs. Ik wil tot steun zijn voor de familie, rust uitstralen en vooral integer en transparant zijn. Ik ben mij ervan bewust dat het in periodes van verdriet soms lastig is om heldere keuzes te maken. Dan is het fijn om iemand naast je te hebben die je kunt vertrouwen en die geen belang heeft bij de keuzes die je maakt. Op de website van Embrasse is terug te vinden dat ik vóóraf een kostenbegroting deel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan áchteraf. Mijn werkwijze sluit nauw aan bij waar Eerlijke Uitvaarten voor staat.

Alle uitvaartondernemers, aangesloten bij Eerlijke Uitvaarten, hebben een gezamenlijk doel: zij willen helder en transparant zijn in hun kosten. Zo kunt u bij mij duidelijk zien wat ieder onderdeel van de uitvaart kost en reken ik geen marges of winstopslag op producten en diensten. Hierdoor heb ik geen belang bij de keuzes die u maakt. Ik werk met een vast aannametarief en alles wat ik daarnaast inkoop reken ik één op één door. Hierdoor heeft u zelf de regie in handen voor het creëren van een passende uitvaart.

De kosten voor een uitvaart kunnen snel oplopen. Het budget wat te besteden is, doet geen afbreuk aan de kwaliteit en zorg die ik verleen bij iedere uitvaart.

Alle informatie over dit platform is te vinden op de website www.eerlijkeuitvaarten.nl.

Om het predicaat te mogen voeren, moet je als uitvaartonderneming geaccepteerd zijn als partner van het netwerk Eerlijke Uitvaarten en aan de volgende voorwaarden voldoen:
* Het aannametarief ligt van tevoren vast
* Alle overige kosten worden zonder winstopslag en marges doorberekend
* Onderdelen die niet onder het aannametarief vallen en door de uitvaartverzorger zelf worden uitgevoerd, worden tegen marktconforme inkoopprijzen doorberekend
* Binnen 24 uur en anders zo snel mogelijk, presenteert de uitvaartverzorger een gedetailleerd en zo compleet mogelijk kostenoverzicht
* Op verzoek toont de uitvaartverzorger zijn inkoopnota’s
* Écht afhankelijk advies van de uitvaartverzorger
* Uw wensen bij de uitvaart staan op de eerste plaats

Contact opnemen

Ik voorzie u graag van vrijblijvend advies of meer informatie over het regelen van een uitvaart.