DE UITVAART2018-03-29T17:54:55+01:00
[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”60″ margin_bottom=”0″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

Een uitvaart verzorgen

Hoe gaat het regelen van een uitvaart in zijn werk?

In het eerste gesprek bekijken we wat u wilt dat het eerst geregeld wordt. De opbaring en de overledenen verzorging wordt de eerste dag geregeld. Het versturen van de rouwbrief kan altijd op de dag van het overlijden maar soms is het wenselijk dat we dit een dag uitstellen zodat er voor de naasten meer tijd is om te beseffen wat er is gebeurd en zij wat tot rust kunnen komen. Het vastleggen van de begraafplaats of crematorium gebeurt meestal al de eerste of tweede dag.

Inventariseren uitvaartwensen

Aan de hand van een opdrachtformulier leggen wij al uw wensen vast en kijken wat er voor mogelijkheden zijn. In de dagen tot de uitvaart werken wij die voor u uit. Uiteraard steeds in overleg. De meeste mensen vinden het prettig als wij dagelijks contact hebben door middel van bezoekjes of telefoongesprekken.

De dag van de uitvaart

Op de dag van de uitvaart zorgen wij ervoor dat alles verloopt zoals u dat heeft aangegeven, zorgen wij ervoor dat uw gasten goed worden ontvangen en dat de naasten op een rustige manier het afscheid kunnen beleven. U wordt alle dagen door dezelfde medewerker begeleid.
[/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”50″ margin_bottom=”0″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Een uitvaart is zeer persoonlijk en dit verrichten wij met aandacht en zorg. [/imageframe][/one_full][separator style_type=”double” top_margin=”50″ bottom_margin=”30″ sep_color=”#9e9e9e” border_size=”” icon=”fa-leaf” icon_circle=”yes” icon_circle_color=”#ffffff” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]
Ga naar de bovenkant