Begrafenis

Een van de eerste keuzes die gemaakt moet worden na het overlijden van een dierbare: wordt hij/zij begraven of gecremeerd? Bij keuze voor een begrafenis kan het zijn dat er een voorkeur is voor een specifieke begraafplaats of er is zelfs al een familiegraf in eigendom. Daarnaast speelt de wens van de nabestaanden hier ook in mee. Dit kan te maken hebben met persoonlijke voorkeur (het kan fijn zijn om een plek te hebben om hun dierbare te herdenken) of bijvoorbeeld geloofsovertuiging.

Ik sta voor u klaar met aandacht voor kwaliteit en zorg om een passende begrafenis voor u of uw dierbare te regelen. Van het kiezen van de uitvaartkist, tot het plaatsen van de grafsteen: ik zie het als een voorrecht om met u mee te ‘wandelen’ in dit traject.

Een fijne plek om te bezoeken

Als er gekozen wordt voor begraven, is er voor de nabestaanden een plek om hun dierbare(n) op te zoeken en te herdenken. Op deze plek kunnen herinneringen opgehaald worden en kan het prettig zijn om de rust te nemen om bewust stil te staan bij het gemis. Bij het kiezen van een graf op een begraafplaats zijn er diverse mogelijkheden, waar ik u tijdens de voorbereidingen voor de uitvaart over informeer. Is er al een specifieke begraafplaats in gedachten? Kiest u voor een algemeen of particulier graf? Of wat dacht u van een natuurbegraafplaats?
Ongeacht uw keuze verzorg ik de uitvaart zoals u dat wenst. Neem voor meer informatie contact op via info@embrasseuitvaart.nl.

Dag & nacht bereikbaar voor een melding van overlijden

0174-25 74 74